Industri Energi sine nettsider

Ukeinfo uke 28

Hei folkens, etter en kjapp kikk på pent.no så ser det i allefall ut som at det blir litt sommer her i helga, vi håper at alle dere også får en flott og solrik helg både offshore og på land.

Den siste uken spesielt har vert litt preget av feriemodus, det er flere i organisasjonen på land som er på ferie for tiden. Det har derfor ikke vert så mange møter de siste dagene. Unntaket har vert ett par enkelt møter hvor vi har deltatt og bistått enkelt medlemmer.

Vi har også brukt tiden på og ferdigstille lønnsoppgjøret for individuelt avlønnede i WL for 18, dette er nå i boks og kan en kan lese mer om det i egen artikkel. Når det gjelder lønnsoppgjøret for denne gruppen så planlegges det og sette av dager til denne forhandlingen nå etter at ferien er ferdig avviklet.

Når det gjelder lønnsoppgjøret for NR som var til mekling, så ble vi jo som dere er kjent med enige her. Det som gjennstår nå er lønnsforhandlingene for de av dere som er individuelt avlønnede. Dette vil også bli tatt tak i etter at ferien er ferdig avviklet. Kan minne om at rammen for årets oppgjør ble 3,6 % og med et minste tillegg  på 2,6 %.

Vi planlegger også ett medlems møte for de som er landansatte før årets lønnsoppgjør, vi skulle egentlig ha dette før ferien men det fikk vi ikke til. dette møtette vil bli avholdt ute i dusavika og vi vil komme nærmere tilbake med en dato senere. Om det er noen som har saker så de ønsker og diskutere me oss på møtet så er det fint om dere sender de inn til oss i så snart som mulig.

Helt til slutt så så vil vi nevne at Archer har fått kontrakt til modulriggen Archer Emerald i New Zealand, kontrakten er foreløpig på 5 brønner med opsjon på 2 brønner til . Estimert varighet er beregnet til 11 mnd med ytterligere 5 mnd i tillegg om en tar med oppsjonene.

Og med det så vil vi ønske alle en strålende fredag