Industri Energi sine nettsider

Uke info uke 41

Hei og god høstferie til dere alle :). Nå er det vel slik at ikke alle har hatt høstferie og det gjelder også oss inne på klubbkontoret der denne uken har foregått med relativt normal aktivitet.

På mandag så startet vi med møte i arbeidsutvalget som normalt, i tillegg så hadde vi ett lite formøte til lønnsforhandlingene for de individuelt avlønnede i wireline som er årets siste lønnsoppgjør som vi skulle forhandle.

Lønnsforhandlingene hadde vi på tirsdag, og det var krevende men konstruktive forhandlinger. Og etter ett par timer på overtid så klarte vi og komme frem til en enighet med bedriften en kan lese mer om hvordan resultatet i artikkel  på workplace. Klubben er godt fornøyde med at bedriften lyttet til våre argumenter.

Vi har også avholdt noen møter på vegne av enkelt medlemmer denne uken. Og på torsdag var vi innom på utreise møte til Grane, det ble ikke noe tid til noe innlegg fra vår side denne gang. Men jeg gikk over til heliporten og fikk pratet med litt av crewet der borte.

Det vil de kommende ukene igjen bli noe reise aktivitet for oss inne på klubbkontoret både med forbundsstyre møte og utvidet månedsmøte med bedriften. Dermed vil det i den perioden bli litt vanskeligere en normalt og få tak i oss på telefon, men vi vil naturligvis svare når vi har mulighet og vi vil sporadisk svare på epost.

Klubbkontoret vil også ønske dere alle en fortsatt fin høstferie og god helg.