Industri Energi sine nettsider

Info om Reiseforsikring

Denne informasjonen er først og fremst til dere som ble virksomhetsoverdreatt fra KCA og Odfjell i oktober, samt alle nyansatte og dere som ikke har reiseforsikring privat.

Industri Energi Archer har valgt å reservere seg fra reiseforsikringen gjennom LO Favør, om du ønsker og heller knytte deg til den forsikringen så kan du gjøre dette ved å ringe 22032200 eller send mail til post@industrienergi.no Også kan du be om assistanse til og sette opp en avtalegiro.

Legger her ved link til Industri Energi sin hjemmeside med info om reiseforsikringen til LO favør

En av grunnene til at IE Archer valgte å reservere seg fra denne reiseforsikringen til LO favør, er muligheten de ansatte har for og knytte seg til bedriften sin reiseforsikring til en gunstig pris. Bedriften har sin reiseforsikring gjennom Europeiske reiseforsikring som ble kåret til best i test nå i 2018.

For og knytte seg til reiseforsikringen til bedriften så må du fylle ut vedlagt søknadsskjema og returnere den til Elin Waage i Lønnsavdelingen, mail adressen ligger i søknadsskjemaet, de vil da bli lagt inn på trekk på din lønn.

Kontingenten for reiseforsikringen til bedriften trekkes i januar hvert år, hva kontingenten blir i 2019 vet en ikke enda, men den var 950,- kr i 2018.

Med vennlig hilsen

Klubbkontoret.