Industri Energi sine nettsider

God påske

Hei folkens det har nå vert omtrent litt over ett år siden den ubudne gjesten korona kom til landet vårt. Dette viruset har påvirket oss alle samme både i forhold til hva vi kan gjøre i fritiden privat og hvordan vi arbeider. Men jeg vil gi all honør til dere som alle har vert med og bidrat hver eneste dag slik at vi så langt har ungått å få smitte utbrudd både offshore og i verkstedet på land.

Vi ville normalt sett ha hatt på denne tide ha avholdt både årsmøte i klubben og tillitsvalgt konferanse, men som dere kjenner til er begge to utsatt inntil videre på grunn av pandemien. Noen av dere har måtte reise til og fra jobb på andre måter, majoriteten av oss på land har tilbrakt mye tid på hjemmekontor. Og noen av dere har måtte sitte mange dager i karantene i forbindelse med jobb reiser, og det er igjen bare og ta av seg hatten for den innsatsen som blir gjort hver eneste dag av dere alle sammen.

Nå er påsken her og vi har lange tradisjoner her til lands både med familie samlinger, fjell turer og sosialt samvær, jeg vil i den anledning fortsatt oppfordre dere alle til og ikke slippe ned «guarden» selv om at det er etter lengtet for mange. Vi ønsker naturligvis at dere alle får en så hyggelig påske feiring som overhodet mulig enten om det er offshore sammen med kollegaer eller om det er på land sammen med venner og familie.

Men det er nå grunn til å tro at vi er på oppløpssiden, vaksineringen begynner og komme på plass også her til lands og de er strenge pålagte krav fra myndighetene i tillegg til ytterliggere tiltak iverksatt av operatør selskapene slik som obligatorisk testing for korona før utreise som noen selskaper har praktisert, og som Copno nylig startet med og vi har nå også fått melding om at Equinor vil starte opp med dette.

Fagforeningen jobber sammen både lokalt og sentralt for og se hvordan vi kan lette på de ulike utfordringene som denne pandemien har dratt med seg for hver enkelt, Det være seg alt fra ekstra u bekvemmelighets i forhold til utreise, avtjening av pålagt karantene og pålagt testing i forkant av utreise, dette er utfordrende og tidkrevende arbeid, men er ikke glemt.

Vi vil uansett nok en gang vil vi takke dere alle sammen for den innsatsen dere alle gjør, også vil vi ønske dere alle en riktig god og smittefri påske, hilsen oss på klubbkontoret.