Industri Energi sine nettsider

Årsmøte Industri Energi Archer 2020

Hei folkens, da har vi satt av dag til den største begivenheten i 2020 nemlig årsmøtet i Industri Energi Archer. Aårsmøtet blir på Quality Airport Hotell 3 til 5 mars. Så det er viktig at du som tillitsvalgt setter av datoen, og ikke minst sjekker rotasjonen om den kommer i konflikt med evt utreise.

Skulle årsmøtet komme i konflikt med offshore rotasjonen din så har en fortsatt anledning til og stille, men bedriften må også ha mulighet til og finne en erstatter for deg. Dermed oppfordrer vi de som er på rotasjon og som ønsker og stille og så tidlig som mulig gi beskjed til sin koordinator slik at de får god tid til og finne erstattere.

Når det gjelder påmelding til årsmøtet så har vi ikke startet opp med det enda, det vil vi begynne med på nyåret. Grunnen til at datoen kommer nå er fordi det er viktig og være ute i god tid og bestille for få plass, pluss at vi forsøker og ta hensyn til vinterferie og for at vi skal få tid til og innkalle gode interessante innledere til og delta.

I tillegg er det hoved oppgjøre i år, overgagsordninger ift PTS skal drøftets, det er landsmøte i forbundet og i Landsorganisasjonen så dette er årsmøtet dere må melde inn saker til som dere vil ha opp på dagsorden. Vi kan ikke naturligvis love at vi får gjennomslag, men vi får ikke påvirket noe om vi ikke selv kommer med forslag.

Så igjen sett av datoen 3-5 mars 2020 og vi håper og se så mange tillitsvalgte som mulig dette årsmøtet, hilsen oss på klubbkontoret.